Yrityksemme

VITA WORKFORCE AGENCY

Ammattitaitoisia työvoima-ratkaisuja teollisuuden- ja tuotannonalan yrityksille.

YRITYS

vita workforce agency

Liiketoiminnan

LÄPINÄKYVYYS

Vita Workforce Agency Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista henkilöstönhallintaa teollisuuden, sekä tuotannon osa-aloille. Yrityksemme on kartoittanot kokemuksemme Yhdysvalloissa vuodesta 2005, vuoteen 2011. Näiden kasvuvuosien aikana olemme huomanneet, että epäammattimaiset ”yrittäjät” tuottavat pettymyksen tarjoamalla soveltumattomia työntekijöitä.

Me tiedämme tarkalleen, kuinka epäkelvot työntekijät vaikuttavat koko yritykseen.

Kohteenateollisuuden & tuotannon sektorit.
Pätevät työntekijät
Vastuu ja tuki
Yrityksemme lukuina

Silmäys henkilöstöosastoomme

VITA WORKFORCE AGENCY OY

_
05+
Vuosien
kokemus
Yhteistyötä
06+
TEOLLISUUDEN SEKTORIN KANSSA
_
07+
Yhteistyömaata
Työn kulku

Kuinka toimimme?

Pidämme prosessimme yksinkertaisina keskittymällä kolmeen rekrytoinnin tärkeään osa-alueeseen.

Näin toimimme

Askel
kerrallaan

Tarjoamme yritysasiakkaillemme palveluitamme ilmaiseksi. Hinnoittelumme on provisio-pohjaista ja se on sisällytetty työntekijöidemme palkkoihin.

1

Aikataulutamme yhteydenoton jälkeen ensimmäisen konsultaation. Tarjotaksemme teille laadukasta palvelua meidän tarvitsee täytyy tietää teidän tavoitteenne. Konsultaatio on mahdollista henkilökohtaisesti, puhelimitse tai videoneuvotteluna sekä sähköpostin välityksellä.

2

Konsultaation jälkeen tarjoamme vähintään kolme henkilöstöratkaisua. Valitsette sen, joka sopii parhaiten yrityksellenne. Otamme vastaan kaikki toiveenne ja pyyntönne ratkaisuihin liittyen.

3

Sopimuksen jälkeen tarjoamme teille luotettavaa työvoimaa. Takaamme tukea teitä ja teidän uusia työntekijöitänne koko yhteystyömme ajan. Pidämme asiakkaidemme edun etusijalla, jotta yhteistyökumppanimme voivat luottaa sulavaan toimintaamme

Miksi
me?

Työryhmämme tähtää parhaaseen lopputulokseen. Olemme oppineet muiden tekemistä virheistä. Kun luotat meidänyritykseemme, tarjoamme teille työhön sopivimmat ja asiantuntevimmat ammattilaiset.

Tarjoamme  työntekijöitä, jotka antavat aina kaikkensa, jotta yrityksenne voi pysyä  kilpailun harjalla tänään sekä huomenna.

1

Räätälöimme lähestymistapamme jokaiselle asiakkaalle ainutlaatuiseksi, ottaen huomioon jokaisen toiveenne ja tarpeenne. Kaikki mitä teemme on suunniteltu soveltumaan tarpeisiinne täydellisesti.

2

Kansainvälisyys.Tiivis yhteistyömme Baltian sekä IVY -maiden kanssa mahdollistaa parhaat mahdolliset työntekijät haastavimpiinkin tehtäviin.

3

Kokemus ja vastuu kaikesta mitä teemme on avain menestykseemme. Olemme aina valmiita tukemaan sekä  työnantajia, että -tekijöitä nopeasti ja tehokkaasti.