Yrityksemme

VITA WORKFORCE AGENCY

Ammattitaitoisia työvoima-ratkaisuja teollisuuden- ja tuotannonalan yrityksille.

YRITYS

vita workforce agency

Liiketoiminnan

LÄPINÄKYVYYS

Vita Workforce Agency Oy on suomalainen yritys, jokatarjoaa ammattitaitoista henkilöstönhallintaa teollisuuden sekä tuotannonosa-aloille. Yrityksemme on kartoittanot kokemuksemme Yhdysvalloissa vuodesta2005 vuoteen 2011. Näiden kasvuvuosien aikana olemme huomanneet, ettäepäammattimaiset ”yrittäjät” tuottavat pettymyksen tarjoamalla soveltumattomiatyöntekijöitä.

Metiedämme tarkalleen miten epäkelvot työntekijät vaikuttavat koko yritykseen.

Kohteenateollisuuden & tuotannon sektorit.
Pätevät työntekijät
Vastuu ja tuki
Yrityksemme lukuina

Silmäys henkilöstöosastoomme

VITA WORKFORCE AGENCY OY

_
05+
Vuosien
kokemus
Yhteistyötä
06+
TEOLLISUUDEN SEKTORIN KANSSA
_
07+
Yhteistyömaata
Työnkulku

Kuinka toimimme?

Pidämmeprosessimme yksinkertaisina keskittymällä kolmeen rekrytoinnin tärkeäänosa-alueeseen.

Näin toimimme

Askel
kerrallaan

Tarjoammeyritysasiakkaillemme palveluitamme ilmaiseksi. Hinnoittelumme onprovisio-pohjaista ja se on sisällytetty työntekijöidemme palkkoihin.

1

Aikataulutammeyhteydenoton jälkeen avaus-konsultaation. Tarjotaksemme teille laadukastapalvelua meidän tarvitsee tietää teidän tavoitteenne. Konsultaatio onmahdollista henkilökohtaisesti, puhelimitse tai videoneuvotteluna sekäsähköpostin välityksellä.

2

Konsultaationjälkeen tarjoamme vähintään kolme henkilöstö-ratkaisua teille. Valitsette senmikä sopii parhaiten yrityksellenne. Otamme vastaan kaikki toiveet ja pyynnötratkaisuihin liittyen.

3

Sopimuksenjälkeen tarjoamme teille luotettavaa työvoimaa. Takaamme tukea teitä ja teidänuusia työntekijöitänne koko yhteystyömme ajan. Pidämme asiakkaidemme edunetusijalla, jotta yhteistyökumppanimme voivat luottaa meidän sulavaantoimintaan.

Miksi
me?

Työryhmämme  tähtää parhaaseen lopputulokseen ja olemme oppineet muiden tekemistä  virheistä. Kun luotat meidän yritykseemme, tarjoamme teille työhön sopivimmat  ja asiantuntevimmat ammattilaiset. 

Tarjoamme  työntekijöitä jotka antavat aina kaikkensa, jotta yrityksenne voi pysyä  kilpailun harjalla tänään sekä huomenna.

1

Räätälöimmelähestymistapamme jokaiselle asiakkaalle ainutlaatuiseksi, ottaen huomioonjokaisen toiveenne ja tarpeenne. Kaikki mitä teemme on suunniteltu soveltumaantarpeisiinne täydellisesti.

2

Kansainvälisyys.Tiivis yhteistyömme Baltian sekä IVY -maiden kanssa mahdollistaa parhaatmahdolliset työntekijät haastavimpiinkin tehtäviin.

3

Kokemus ja vastuuKaikesta  mitä teemme on avain menestykseemme. Olemme aina valmiita tukemaan sekä  työnantajia että -tekijöitä nopeasti ja tehokkaasti.